Arbeidsstedet er Animalias pilotanlegg i Økern Torgvei 13. Her er det seks ansatte med fagbrev i kjøttfag som skjærer ned kjøtt på daglig basis, ca. 160 000 kg /år. Vi har spesialiserte systemer for detaljert registrering av utbytte som bl.a. brukes til oppbygging av kalkyler, samt en kjøtteknologisk lab og annet produksjonsutstyr. Fagområdet deltar i industrirettede forsknings- og utviklingsprosjekter og leverer kurs og konsulenttjenester til kjøttbransjen.
Stillingens hovedinnhold
- Presisjonsskjæring av alle dyreslag – hovedsakelig storfe og gris – samt øvrig virksomhet relatert til dette.
- Deltakelse i prosjekter og oppdrag hvor skjæring eller skjærerelaterte oppgaver inngår.
- Deltakelse i fagområdets kurs- og opplæringsvirksomhet.
Fagområdets hovedformål er å produsere og bearbeide data for utbytte og kjøttkvalitet. Som kjøttskjærer vil dine arbeidsoppgaver være behandling av råstoff, skjæring av kjøtt, driftskontroll, foredling av kjøttet i standardiserte sorteringer og pakking av råvarer.
Ønskede kvalifikasjoner
- Fagbrev innen kjøttfag og arbeidserfaring fra kjøttbransjen.
- Gjerne tilleggskompetanse og erfaring fra flere ledd i kjøttets verdikjede.
- Beherske norsk muntlig og skriftlig, engelskkunnskaper er en fordel.
- Grunnleggende dataferdigheter.
- Du må ha god fysikk, gode fagkunnskaper og godt håndlag.
Personlige egenskaper
I det daglige vektlegger vi at du er samarbeidsvillig, lærevillig, nøyaktig, selvstendig og omgjengelig. Teamet jobber tett sammen for felles resultater, og du må bidra til den gode lagånden.
Dessuten må du være interessert i utvikling og forbedringer i kjøttindustrien.
Vi tilbyr:
- godt arbeidsmiljø med trivelige og dyktige kolleger i lyse, fine lokaler
- svært gode forutsetninger for faglig utvikling
- gode pensjons- og forsikringsordninger
Spørsmål om stillingen kan rettes til fagsjef Frøydis Bjerke, tlf. 975 499 82 eller skjæreformann Jan Gunnar Berg, tlf. 958 340 49.
Søknad med CV og kopi av relevante dokumenter sendes snarest mulig innen 31.10.19 til soknad@animalia.no eller Animalia, Postboks 396 Økern, 0513 Oslo.
Merkes «Søknad Fagkonsulent kjøttskjæring»