Nedskjæring av lam - video

Animalia har i samarbeid med NHO Mat og Drikke produsert filmer om nedskjæring av lam, storfe, svin og kalkun. Filmene viser stykking og skjæring etter norsk skjæremønster av de fire dyreslagene. Naviger i meny for video for svin, kalkun og storfe.

Nedskjæring av lam Videoen viser nedskjæring av lam

Fotograf Animalia

Innhold nedskjæring lam

Rekkefølge Tidskode
Uttak av indrefilet 00:00
Pussing av indrefilet 01:14
Stykking av lam 02:50
Lam - sadel  03:47
Deling av lammet på langs (pinnesider) 04:45
Fårikålkjøtt av forpart 05:56
Lam - fenalårråstoff 08:30
Pinnekjøtt råstoff 09:41
Lam sadel - trimming  12:02
Lam - lårsteik med bein 13:05
Lam side med bein og slagside 14:05
Lam - lårsteik uten bein 14:46
Lammelår: Steik, flatbiff og lammeknoke 19:17
Lam - kotelettkam til ytrefilet 23:13
Lam - side og rygg til lam rulleskinn 26:49
Lam - rullesortering 30:05