Innhold nedskjæring lam
Rekkefølge | Tidskode |
Uttak av indrefilet | 00:00 |
Pussing av indrefilet | 01:14 |
Stykking av lam | 02:50 |
Lam - sadel | 03:47 |
Deling av lammet på langs (pinnesider) | 04:45 |
Fårikålkjøtt av forpart | 05:56 |
Lam - fenalårråstoff | 08:30 |
Pinnekjøtt råstoff | 09:41 |
Lam sadel - trimming | 12:02 |
Lam - lårsteik med bein | 13:05 |
Lam side med bein og slagside | 14:05 |
Lam - lårsteik uten bein | 14:46 |
Lammelår: Steik, flatbiff og lammeknoke | 19:17 |
Lam - kotelettkam til ytrefilet | 23:13 |
Lam - side og rygg til lam rulleskinn | 26:49 |
Lam - rullesortering | 30:05 |