Innhold nedskjæring lam
| Rekkefølge | Tidskode |
| Uttak av indrefilet | 00:00 |
| Pussing av indrefilet | 01:14 |
| Stykking av lam | 02:50 |
| Lam - sadel | 03:47 |
| Deling av lammet på langs (pinnesider) | 04:45 |
| Fårikålkjøtt av forpart | 05:56 |
| Lam - fenalårråstoff | 08:30 |
| Pinnekjøtt råstoff | 09:41 |
| Lam sadel - trimming | 12:02 |
| Lam - lårsteik med bein | 13:05 |
| Lam side med bein og slagside | 14:05 |
| Lam - lårsteik uten bein | 14:46 |
| Lammelår: Steik, flatbiff og lammeknoke | 19:17 |
| Lam - kotelettkam til ytrefilet | 23:13 |
| Lam - side og rygg til lam rulleskinn | 26:49 |
| Lam - rullesortering | 30:05 |