Bransjesamling Spekemat

Det norske spekematmiljøet er blant de beste i verden. Det skal vi være i fremtiden også. Da er det viktig at bransjen har møteplasser for å diskutere fag, fremtid og skape et godt nettverk.

Bransjesamling Spekemat 2024 - meld deg på!

Animalia har gleden av å invitere til Bransjesamling Spekemat 2024! Årets samling vil være i Trondheim og på Oppdal 29.-30.mai. Den faglige delen vil foregå på Quality Hotell Skifer, Oppdal, i tillegg blir det bedriftsbesøk.

Frist for påmelding er onsdag 8. mai. For kr 6 000,- får du to dager med faglig påfyll, bedriftsbesøk hos Grilstad, Ranheim og Oppdal Spekemat, lunsj begge dagene, og festmiddag på dag 1.

Skaper faglige møteplasser

Animalia arrangerte i juni 2006 den første internasjonale spekematkongressen i Oslo. Der ble vi utfordret av norske spekematprodusenter til å skape faglige møteplasser. Som en direkte følge av dette ble Bransjesamling Spekemat for første gang avholdt året etter, i Ålesund. Dette har vært en årlig tradisjon som høster gode tilbakemeldinger fra bransjen.

Nettverksbygging og sosialt samvær er viktig, så vel som faglige innspill som opptar bransjen. Programmet utarbeides med hensyn til hva spekematbransjen er opptatt av, bedriftsbesøk samt rikelig anledning til å diskutere fag med kollegaer fra andre bedrifter og eksperter fra ulike miljøer.