Ledig stilling: Administrerende direktør

Vi lever i en verden hvor vi stadig blir flere, og kravene til matproduksjon er i kraftig endring. Enten det er flere munner å mette eller bransjens miljøpåvirkning som berører oss, skal vi være en spydspiss for å produsere kunnskap om og for bransjen.

Vår nåværende leder går av med pensjon og vi ser etter hans etterfølger, som skal utvikle Animalia videre slik at vi fortsatt skal være det beste og mest relevante fagmiljøet i bransjen.

Vi skal styrke bærekraft og langsiktig konkurransekraft for bonde og bransje gjennom å levere kunnskapsbaserte, nyttige og kostnadseffektive tjenester. En viktig oppgave er å bidra til å videreutvikle våre digitale løsninger.

Den kommersielle delen av virksomheten blir stadig viktigere, og en sentral oppgave for den nye topplederen blir å sikre vekst og et sterkt økonomisk fundament gjennom å utvikle vårt tjenestetilbud.

Animalia ser etter en leder med solid innsikt om norsk matproduksjon – fra jord til bord. Du må være genuint opptatt av å søke kunnskap og formidle den på en måte som gir verdiskapning til våre kunder og brukere.

Du har solid ledererfaring fra kompetansevirksomheter, gjerne innenfor landbrukssektoren. Du forstår organiseringen av landbrukssektoren og har evnen til å bygge gode relasjoner og tillit hos viktige aktører for Animalia. Som leder er du strategisk anlagt og evner å vise retning som gjør at du får med deg en høykompetent organisasjon. Har du attpåtil evnen til å frembringe latter og glede på arbeidsplassen, setter vi pris på det.

Vi kan love en svært interessant rolle i en bransje som har stor betydning i folks liv.

Søke

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Gro Krigsvoll, tlf. 918 75 639, Mads Yngve Storvik, tlf. 900 45 079, eller Håvard Nærland, tlf. 482 06 620. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest via www.visindi.no