Fernanda Tahamtani, spesialrådgiver
Fernanda er utdannet fra NMBU med dr.grad i etologi. Hun har 5 års forskningserfaring fra universiteter i Danmark og Sverige, hvor hun jobbet med prosjekter med fokus på metoder for å forbedre fjørfevelferden på gården. I Animalia er hun involvert i flere forskningsprosjekter som Velferdshøna, Foreldrevelferd og Oppalshøna. Hun er også revisor for etiske regnskap av fjørfeslakterier og rugerier og for gårder som er akkreditert av European Chicken Committment (ECC).
Magne Hansen, spesialveterinær
Magne er vår spesialist på fjørfesjukdommer og er mannen å ta kontakt med for råd om og utredning av spesielle sjukdomsproblemer. Han har også ansvaret for Overvåkingsprogrammet for rød hønsemidd.
Käthe Elise Kittelsen, spesialveterinær
Käthe Elise Kittelsen er veterinær og prosjektleder for «Skader og transportdødelighet hos slaktekylling». Dette er et bransjeinitiert prosjekt for å skaffe mer kunnskap om plukke- og transportprosessen.
Guro Vasdal, prosjektleder
Guro har koordinatorrolle for Dyrevelferdsprogram Slaktekylling og Dyrevelferdsprogram Kalkun. Guro er også prosjektleder for prosjektet "Utvikling og validering av dyrebaserte velferdsindikatorer egnet til løpende oppfølging av velferd i slaktekyllingproduksjonen (KYLLINGSCORE)". Guro er utdannet fra NMBU med dr.grad i etologi.
Thorbjørn Refsum, spesialveterinær
Thorbjørn har spesielt ansvar for Animalias etterutdannings- og kursvirksomhet på fjørfesiden. Videre har han ansvaret for drifting og videreutvikling av fagsystemet HelseFjørfe. Han er også sekretær for Handlingsplan for dyrehelse og dyrevelferd i fjørfenæringen. Thorbjørn var før ansatt ved Veterinærinstituttet hvor han fullførte arbeidet med sin doktorgradsavhandling om salmonella hos ville fugler og piggsvin.