Ny leder for kommunikasjon, fagformidling og samfunnskontakt i Animalia

Marianne Vangsøy er ansatt som kommunikasjons- og fagformidlingssjef i Animalia AS. Marianne etterfølger Helga Odden som går av med pensjon til sommeren.

Fotograf : Tun Byrå

Marianne er utdannet innen visuell kommunikasjon, journalistikk, ledelse og strategisk kommunikasjon. Hun har lang erfaring med innholdsproduksjon og markedsføring i landbrukssektoren. Hun kommer fra Tun Media, utgivere av bl.a. Nationen, Bondebladet og Norsk Landbruk, hvor hun har jobbet siden 2010. De siste seks årene har Marianne vært byråleder og bygget opp Tun Byrå, et innholdsmarkedsføringsbyrå i Tun Media. 
 
– Vi er veldig glade for å ha fått Marianne med på laget. Marianne har en unik kombinasjon med lang erfaring fra landbruket og faglig spisskompetanse for stillingen både innen redaksjonell ledelse, journalistikk, digital kommunikasjon, grafisk design og fagformidling, sier adm.dir. Edel-Anita Westhagen i Animalia AS.
 
– Animalia forvalter unik statistikk og fagkunnskap langs hele verdikjeden innen kjøtt- og eggproduksjon. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med kommunikasjon og kunnskapsformidling i en organisasjon med mange dyktige fagformidlere og et så viktig samfunnsoppdrag, sier Marianne Vangsøy.
 
Marianne begynner i Animalia 1. august. Hun vil inngå i ledergruppen og rapporterer til adm.dir. Edel-Anita Westhagen.