Animalias årlige statusrapport over norsk kjøtt- og eggproduksjon presenterer tall fra hele verdikjeden – fra husdyrproduksjon og dyrevelferd, slakt, kjøtt og eggkvalitet, mattrygghet, forbruk, forbrukerholdninger, bærekraft, miljø og klima.
Sted: Animalias lokaler i Lørenveien 38
Tidspunkt: Torsdag 30. oktober kl. 12:00-14:00
Påmeldingsfrist: 23. oktober
Program for dagen
- Hva spiste vi egentlig av kjøtt og egg i 2024?
v/ Edel-Anita Westhagen, administrerende direktør - Bearbeidet kjøtt – nødvendig for en bærekraftig husdyrproduksjon?
v/ Karianne Spetaas Henriksen, fagsjef ernæring - Nei, den norske ulla blir ikke kastet!
v/ Siv Heia Uldal, fagansvarlig ull - Strenge importregler bremser husdyrsmitte
v/ Birgit Ranheim, fagsjef KOORIMP - Slik jobber norsk landbruk med metanhemmere
v/ Kim Viggo Weiby, fagsjef bærekraft - Trender og nøkkeltall fra årets rapport
v/ Ola Nafstad, assisterende direktør
Enkel servering og mingling fra kl 13:30.
Arrangementet vil også bli strømmet på denne siden.
Følg vårt Facebook-arrangement for å få informasjon og oppdateringer.
Velkommen til lansering av Kjøttets tilstand 2025 hos oss i Lørenveien 38!
