Kjøttets tilstand 2025 lanseres torsdag 30. oktober

Torsdag 30. oktober kl. 12.00-14.00 presenteres årets utgavet av Kjøttets tilstand i våre lokaler på Løren. Direktesending av arrangementet vil være tilgjengelig her fra kl. 12.00.

Fotograf

Animalias årlige statusrapport over norsk kjøtt- og eggproduksjon presenterer tall fra hele verdikjeden – fra husdyrproduksjon og dyrevelferd, slakt, kjøtt og eggkvalitet, mattrygghet, forbruk, forbrukerholdninger, bærekraft, miljø og klima.

Sted: Animalias lokaler i Lørenveien 38

Tidspunkt: Torsdag 30. oktober kl. 12:00-14:00

Påmeldingsfrist: 23. oktober

Fotograf

Program for dagen

  • Hva spiste vi egentlig av kjøtt og egg i 2024?
    v/ Edel-Anita Westhagen, administrerende direktør

  • Bearbeidet kjøtt – nødvendig for en bærekraftig husdyrproduksjon?
    v/ Karianne Spetaas Henriksen, fagsjef ernæring

  • Nei, den norske ulla blir ikke kastet! 
    v/ Siv Heia Uldal, fagansvarlig ull

  • Strenge importregler bremser husdyrsmitte 
    v/ Birgit Ranheim, fagsjef KOORIMP

  • Slik jobber norsk landbruk med metanhemmere 
    v/ Kim Viggo Weiby, fagsjef bærekraft

  • Trender og nøkkeltall fra årets rapport
    v/ Ola Nafstad, assisterende direktør

Enkel servering og mingling fra kl 13:30. 

Arrangementet vil også bli strømmet på denne siden.

Følg vårt Facebook-arrangement for å få informasjon og oppdateringer.

Velkommen til lansering av Kjøttets tilstand 2025 hos oss i Lørenveien 38!