Arbeidsstedet er Animalias pilotanlegg i Økern Torgvei 13. Her er vi sju ansatte med fagbrev i kjøttfag som skjærer ned kjøtt på daglig basis, ca. 150 000 kg/år. Vi har spesialiserte systemer for detaljert registrering av utbytte som bl.a. brukes til oppbygging av kalkyler, samt en kjøtteknologisk lab og annet produksjonsutstyr. Fagområdet deltar også i industrirettede forsknings- og utviklingsprosjekter og leverer kurs og konsulenttjenester til kjøttbransjen.
Stillingens hovedinnhold
- Presisjonsskjæring av alle dyreslag samt øvrig virksomhet relatert til dette.
- Delta i fagområdets kurs- og opplæringsvirksomhet.
- Delta i prosjekter og oppdrag hvor skjæring eller skjærerelaterte oppgaver inngår.
- Utvikle tjenester til kjøttbransjen relatert til skjæring
Fagområdets hovedformål er å produsere og anvende data for utbytte og kjøttkvalitet. Som kjøttskjærer vil dine arbeidsoppgaver være behandling av råstoff, skjæring av kjøtt, driftskontroll, foredling av kjøttet i standardiserte sorteringer og pakking av råvarer.
Ønskede kvalifikasjoner
- Fagbrev innen kjøttfag og arbeidserfaring fra kjøttbransjen.
- Gjerne tilleggskompetanse og erfaring fra andre ledd i kjøttets verdikjede
- Erfaring fra prosjektarbeid
- Beherske norsk muntlig og skriftlig, engelskkunnskaper er en fordel
- Grunnleggende dataferdigheter
- Du må ha god fysikk, gode fagkunnskaper og godt håndlag.
- Personlige egenskaper
Du må ha interesse for kjøttfagene og kunne kommunisere godt med alle aktørene i sektoren og våre øvrige samarbeidspartnere. Du må ville bidra til utvikling og forbedringer i kjøttindustrien.
I det daglige vektlegger vi at du er samarbeidsvillig, nøyaktig, kvalitetsbevisst, selvstendig og at du har interesse for hele verdikjeden.
Vi tilbyr:
- godt arbeidsmiljø med trivelige og dyktige kolleger
- opplæring i god produksjonspraksis, HMS og hygiene
- svært gode forutsetninger for faglig utvikling
- gode pensjons- og forsikringsordninger
Søk på stillingen på Finn. Søknadsfrist 21.05.23