Kjøttets tilstand 2024 lanseres onsdag 30. oktober

Hold av datoen og tidspunktet! 30. oktober kl. 12.00-14.00 vil Animalias årlige statusrapport over sentrale deler av norsk kjøtt- og eggproduksjon presenteres på et fysisk arrangement på Løren.

Fotograf : Animalia/Tone Beate Hansen

Et mer detaljert program og påmeldingsmulighet vil publiseres noe nærmere arrangementsdatoen.  

Rapporten Kjøttets tilstand presenterer tall fra hele verdikjeden — fra husdyrproduksjon og dyrevelferd, slakt, kjøtt og eggkvalitet, mattrygghet, forbruk, forbrukerholdninger, bærekraft, miljø og klima. 

I tillegg til trender og nøkkeltall, vil det bli presentasjoner fra spennende fagartikler om kylling og dyrevelferd, næringsstoffanalyser som viser endringer i fettinnhold i rødt kjøtt, og håndtering av klimagassen metan i husdyrproduksjonen. 

Arrangementet legges ut i opptak i etterkant. 

Velkommen til oss i Lørenveien 38 på Kjøttets tilstand 2024-lanseringen! 

Følg vårt Facebook-arrangement for å få oppdateringer og informasjon om påmelding til det fysiske eventet.