Søk
Logg inn
Kontakt oss
Norsk
English
Husdyr
Råvare og foredling
Bærekraftig kosthold
Om Animalia
Kurs
Nettbutikk
Statistikk
Fagnyheter
Fagnyheter
Statistikk
Tilbake
Sau
Svin
Storfe
Fjørfe
Sauehelsenett
Ull og ullklassifisering
Dyrehelse
Dyrevelferd
Dyrehelseportalen
Husdyrkontrollene
Antibiotikaresistens
KOORIMP - import
Avliving av storfe, småfe og gris
Nyhetsbrev fra Helsetjenestene
Tilbake
Klassifisering
Kjøttskjæring
Foredling
Mattrygghet
Kodeliste for slakteri
AutoMEATe: Norwegian Food Automation Cluster
Tilbake
Kjøttforbruk
Kjøtt og helse
Kjøttproduksjon og klima
Kjøttproduksjon og miljø
Bærekraftig matproduksjon
Selvforsyning og arealbruk
Fôrråvarer til husdyr
Egg og helse
Tilbake
Ansatte
Om Animalia AS
FoU i Animalia
Kjøttets tilstand - statistikk
Aktuelt
Brukerstøtte for kontroller og tjenester
Nyhetsbrev
Tilbake
Søk
Tilbake
Innlogging
Min side- logg inn
Kterm- logg inn
Startpage
Råvare og foredling
Klassifisering
Pussing av saueslakt/småfeslakt
Hud og ull
Hud og ull
18 aug, 2017
Slaktet skal være uten skinn og ull.