Råvare og foredling Fagområdet ledes av Torunn Thauland Håseth André Backer Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: +47 22 88 49 04 Send epost Christian Floan Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: +47 994 33 076 Send epost Christian Sæther Klassifiseringskonsulent Tlf: +47 995 89 947 Send epost Daniel Bråthen Klassifiseringskonsulent Tlf: +47 476 08 117 Send epost Daniel Munch Prosjektleder Tlf: +47 465 05 581 Send epost Frøydis Bjerke Spesialrådgiver Tlf: +47 975 49 982 Send epost Halvor Mikalsen Klassifiseringskonsulent Tlf: +47 971 81 240 Send epost Helle Røer Prosjektleder Tlf: +47 975 07 752 Send epost Jan Gunnar Berg Fagansvarlig kjøttskjæring Tlf: +47 958 34 049 Send epost Jørgen Kongsro Fagsjef Skjæring og analyse Tlf: +47 915 62 852 Send epost Marianne Sundt Sødring Prosjektleder Tlf: +47 911 32 435 Send epost Mats Dahlstrøm Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: +47 477 01 813 Send epost Morten Røe Fagsjef Klassifisering Tlf: +47 915 47 910 Send epost Per Håkon Bjørnstad Formann kjøttskjæring Tlf: +47 995 12 732 Send epost Rune Rønningen Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: +47 938 26 429 Send epost Rune Sandnes Fagkonsulent kjøttskjæring Tlf: +47 934 54 538 Send epost Stefania Gudrun Bjarnadottir Prosjektleder Tlf: +47 974 14 412 Send epost