Bransjesamling Spekemat

Fagområder:
Slakt-, kjøtt- og eggkvalitet
Spekemat

Det norske spekematmiljøet er blant de beste i verden. Det skal vi være i fremtiden også. Da er det viktig at bransjen har møteplasser for å diskutere fag, fremtid og skape et godt nettverk.

Animalia arrangerte i juni 2006 den første internasjonale spekematkongressen i Oslo. Der ble vi utfordret av norske spekematprodusenter til å skape faglige møteplasser. Som en direkte følge av dette ble Bransjesamling Spekemat for første gang avholdt året etter, i Ålesund. Dette har vært en årlig tradisjon som høster gode tilbakemeldinger fra bransjen.

Nettverksbygging og sosialt samvær er viktig, så vel som faglige innspill som opptar bransjen. Programmet utarbeides med hensyn til hva spekematbransjen er opptatt av, bedriftsbesøk samt rikelig anledning til å diskutere fag med kollegaer fra andre bedrifter og eksperter fra ulike miljøer.


Publisert: 17.02.2015