Filtrert liste

GP7 Reservedeler

Oversikt med bilder over reservedeler til GP7 instrumentene.
Les mer

Kurs og opplæring

I vårt velutstyrte pilotanlegg kan vi tilby kurs til lærlinger, faglærere i VGS, næringsmiddelbedrifter, innkjøpere, småskalaprodusenter, jegere og andre som vil lære mer om kjøttskjæring, ...
Les mer

Bransjesamling Spekemat 2016 - Parma

Det er med stor glede Animalia inviterer til Bransjesamling spekemat i Parma 11. til 13. september. Fokuset i år er bedriftsbesøk (Prosciutto di Parma, Felino salami, Parmigiano Reggiano etc.),...
Les mer

Bransjesamling Spekemat 2016 - Parma

Bransjesamling Spekemat 2016 ble arrangert i Parma, Italia 11.-13. september 2016. Ansvarlig og kontaktperson hos Animalia:  Elin R. Brunsdon PROGRAM Søndag 11. september   17:00   Registrering og...
Les mer

Klassifiseringshåndbok Reinsdyr

Klassifiseringssystemet for reinsdyrslakt er eid av Norske Reindriftssamers Landsforbund (NRL). Klassifiseringssystemet ledes av et klassifiseringsutvalg satt ned av NRL. Animalia drifter systemet på ...
Les mer

Slakting av lam rett frå fjellet

Rett handtering av dyra før slakting er svært viktig for produksjon av kvalitetskjøtt. Årelang innsats i avl, fôrkvalitet og driftsteknikk er lite eller ingenting verdt om ein ikkje gjer ting rett ...
Les mer

SKÅLDA PURKE

Purke, hvor huden sitter på etter slakteprosessen. Gris som har født grisunger, skal klassifiseres som purke. Gris med synlig utviklet jurvev er purke. Purke skåldet kan være mindre enn 125,1 kg (98 ...
Les mer

FLÅDD PURKE

Purke hvor huden er fjernet under slakteprosessen. Gris som har født grisunger, skal klassifiseres som PURKE. Gris med SYNLIG utviklet jurvev er purke. Alle nødslakta purker blir flådd. VAK ...
Les mer

Statistikk - KU

Kjønn skal være hunnkjønn (2 i Husdyrregisteret). Alder skal være 1461 dager eller høyere, dvs. 4 år eller eldre.
Les mer

Statistikk - UNG KU

Kjønn skal være hunnkjønn (2 i Husdyreregisteret). Alder skal være 731 dager og kan være inntil 1460 dager, dvs. mellom 2 og 4 år gamle.
Les mer